A Felysakult bemutatja: V É N U S Z EST

2020.03.07.
Event&tickets

Soul-jazz, gasztro, talkshow, könyvpremier a Nőkről.

Vendégek: dr. RUSZ EDIT, szexuálpszichológus és Kiss-Henézi Dóra, az Európa Bisztró társtulajdonosa

Közreműködnek:
Felysa – ének, valamint az est hosztja
Csanyi Zoltán – zongora
Kiss Attila – gitár
Horváth Balázs – bőgő
Tiba Sándor – dob
Berecz Bea – vokál

A nagybetűs NŐ kerül idén tavasszal a Felysakult-sorozat fókuszába. Az énekesnő nagysikerű tematikus estjeinek következő témája és helyszíne pezsgő szombat estét ígér a soul-jazz, a gasztro, az irodalom és fotóművészet kedvelőinek.

❝ A nőiesség megélése, annak a hétköznapokban és a szexualitásban megélt lehetőségei talán soha nem vetettek fel ennyi kérdést, mint napjainkban. ❞

~ Milyen válaszai lehetnek egy sikeres, kétgyermekes édesanyának?
~ Mi a szingli énekesnő titka?
~ És mit javasol az ország vezető szexuálpszichológusa?

19:00 órától a három generációt és életutat átölelő hölgykoszorú kendőzetlenül beszélget erről az izgalmas témáról, amely nemcsak a nőket érinti. Az talkshow moderátora FELYSA, az ötvenes díva. Vendégei pedig a harmincas éveiben járó üzletasszony és édesanya, KISS-HENÉZI DÓRA, valamint az élet és szakmai tapasztalatokban egyaránt élen járó szexuálpszichológus, dr. RUSZ EDIT.

Bemutatásra kerül a Vénusz hangja című verses fotóalbum is, amelyben FREY-NAGY MARIANNA fotóművész által ábrázolt nőalakok MAKRAY RÓZSÁS ÁRPÁD költeményeiben tárulnak elénk. Közel harminc év alkotómunkáját tarthatjuk kézben ebben a kiadványban.

20:00 óra után a soul-jazz éra kiváló zenészei csatlakoznak a pódiumon Felysához, hogy kezdetét vegye a közel másfél órás klubkoncert!

Jegyár: 3.500 HUF/fő, mely tartalmaz egy ajándék Vénusz-koktélt is. Online jegyvásárlás az alábbi linken és a helyszínen korlátozott számban: https://tixa.hu/Felysakult_venuszest_Europa

♡ Impozáns környezetben, egy pohár koktéllal a kézben minden hölgy Vénusznak érezheti magát ezen az estén!
—————————————————————
Jegyáron felül a megújult Európa Bisztró külön erre az estére összeállított menüsort kínál az előadás előtt és után.
Részletek ès asztalfoglalàs: booking@europabisztro.hu.
Az estre jegyek a www.tixa.hu/Felysakult_venuszest_Europa oldalon és a helyszínen korlátozott számban vásárolhatók. Jegyár: 3.500 HUF/fő, mely tartalmaz egy ajándék Vénusz-koktélt is.