FELYSA – AZ ALFÖLDTŐL NEW YORKIG, dalok a közelből és a távolból

Nőnapi Élő Hangképek

(2019.03.08.)

Munkácsy Mihály Múzeum az Andy Warhol időszaki kiállításhoz kapcsolódóan exkluzív nőnapi programmal kedveskedik a látogatóknak. A zene szerelmesei egy kivételes énekesnő, Felysa Az Alföldtől New Yorkig, dalok a közelből és a távolból. Nőnapi élő hangképek című produkcióján vehetnek részt.

Belépődíj: 1 000 Ft/fő, amely az Andy Warhol – Ezüst úton a bölcsőtől a …-ig című kiemelt időszaki kiállítás megtekintését is tartalmazza.

Mindenkit szeretettel várunk!


FELYSA – NEW YORK – NEW YORK (2019.02.28.)

Felysa és zenész társai ezen az estén New Yorkba invitálnak. Az élő színpadi show videó installációkkal egészül majd ki, ahol a zene és a várost felelevenítő vizuális anekdoták különleges hangulatú élményt ígérnek.

Az énekesnő kedvenc New York-i előadói is a programban szerepelnek, Blondie és Madonna számai ezúttal soul és jazz átiratokban hangzanak el.
További válogatás hangzik el a Tzumo Árpáddal közösen, 2006-ban New Yorkban készített Far Away című album dalaiból, amely tavasszal digitálisan újra masterelve elérhetővé válik majd a streaming szolgáltatóknál.
És természetesen az örökké változó város hangulata, energiája, dinamikája, Felysa vibráló és sokoldalú előadói egyéniségén keresztül megint végigsöpör a színpadon.


FELYSA – THE GOLDEN SOUL (2019.01.19.)

Az este folyamán egy vadonatúj felállás debütál, Felysa a zenei élet kiválóságaival lép a Centrál Kávéház színpadára.

Közreműködők:
Tzumo Árpád – dob
Szakcsi Lakatos Róbert – zongora
Horváth “Pluto” József – basszusgitár
Kiss Attila – gitár
Berecz Bea – vokál

A koncertre a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció és asztalfoglalás kizárólag telefonon: +36 1 266 2110


FELYSA – LOVE XMAS (2018.12.22.)

a Central Life színpadán december 22-én este 20.00-kor a megújult, elegáns Centrál Kávéházban.

A nagy sikerű Aretha Franklin emlékestem dalaiból hallhattok újra, de ezúttal megfűszerezzük néhány karácsonyi swing klasszikussal és persze lesznek saját dalok is. Közreműködik: Tzumo Árpád – dob, zongora, Horváth Balázs – zongora, Varga Balázs – gitár, Siklai István – basszusgitár, Berecz Bea – vokál

Asztalfoglalás ajánlott, férőhelyek csak korlátozott számban. Asztalfoglaláshoz hívjátok a +36 1 266 2110 telefonszámot.

https://www.facebook.com/centralkavehaz/


FELYSA – ARETHA FRANKLIN EMLÉKEST (2018.12.01.)

 http://TIXA – jegyek online // Felysa Akusztik – Aretha Franklin Emlékest @ Fészek Művészklub

A koncertre jegyeket korlátozott számban a linkre kattintva a tixa.hu oldalon vásárolhatsz, vagy a Fészek klub jegypénztárában.